Vauvahieronta

Lempeä hoito pienelle rakkaimmallesi!

Itkeekö vauvasi paljon?

Onko vauvallasi paljon vatsavaivoja?

Pulautteleeko vauvasi runsaasti?

Onko vauvasi kovin levoton?

Nukkuuko vauvasi huonosti? 

Oletko väsynyt, huolestunut ja neuvoton?

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas, vauvalle hyvin miellyttävä ja rentouttava hoitomuoto. Nimensä mukaisesti se yhdistää perinteistä hierontaa ja vyöhyketerapiaa.

Vauvat reagoivat hoitoon nopeasti, joten hyötyjä ovat nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen.

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan ansiosta vauva rentoutuu ja rauhoittuu, lihasjännitykset vapautuvat, vauvan verenkierto paranee sekä vauvan mahdolliset kivut ja säryt helpottuvat, mahdolliset synnytyksestä johtuvat stressitilat (esimerkiksi jos synnytys on pitkittynyt tai hän on syntynyt imukuppiavusteisesti) vähenevät ja unen laatu paranee. Hoito parantaa myös vauvan vastustuskykyä ja mielialaa.

Hoidot tehdään sarjana, suositeltava hoitojen määrä on kolme kertaa noin viikon välein. Joskus tarvitaan myös neljäs tai viides hoitokerta. Hoitokerrasta 25-30 minuuttia käytetään vauvan hoitamiseen. Saat myös neuvoja siihen, kuinka itse voit hoitaa vauvaasi!

Teen vauvahierontaa Tuusulan Rusutjärvellä. Teen myös kotikäyntejä.

Katso hinnasto alta.

 
 

Vauvahieronta on hyvä tapa tutustua omaan lapseen ja luoda häneen yhteys. Koin hyödylliseksi kädestä pitäen saadun opastuksen vauvahierontaan. Hieron vauvaani viikottain ja hän nauttii!

Elina, esikoispojan äiti

Hinnasto

Ensikäynti 60 min 55 €

Jatkokäynti (2./3. kerta) 45 min 45 €

Jatkokäynti (4./5. kerta) 30 min 38 €

Sarjahoito 60 min + 2 x 45 min 140 €

Hinnat sis. alv. 24 %

Kotikäynnit Uudellamaalla +10 € / käynti + matkakulut 0,53 € / ajokilometri (20 km ylittävältä osalta per yksisuuntainen matka)

 

©2018 by Fensalir. Proudly created with Wix.com